A hajbeültetés férfiaknál és nőknél is eredményes

Leggyakrabban a férfias típusú kopaszodás esetén végeznek hajbeültetést. Ez az állapot férfiaknál és nőknél is előfordulhat. A hajátültetés (hajbeültetés) így egyaránt javasolt és sikeres lehet férfiaknál és nőknél is!

Nemcsak öröklött kopaszodás miatt végeznek hajbeültetést, hanem “szerzett” hajhiányok eseteiben is. Ez elsősorban sérülés, betegség okozta (heges) hajhiány (helyreállító hajbeültetés), illetve zavaró hatású, vagy elégtelen előző hajátültetés utáni korrekciós hajbeültetés esetekre vonatkozik.

A megfelelő tapasztalattal és műtéti precizitással végzett hajbeültetés után teljesen valódi és természetes hatás érhető el. Az átültetett hajszálak beültetési iránya, dőlésszöge a műtétnél szabályozott, megfelel az eredeti állapotnak az adott fejterületen. Az átültetett terület vizsgálatakor sem távolról sem közelről nem lehet megállapítani, hogy műtéttel került pótlásra a hiányzó haj.

Napjainkban olyan ultra-kifinomult műtéti eljárásokat alkalmaznak amelyek a hajszálcsoportok-hajtüsző egység graftok nagy nagyítással történő kivételét, feldolgozását, teljesen atraumatikus kezelését és beültetési technikáját jelenti. Ezekkel a mikrosebészeti jellegű eljárásokkal tudnak nagy graftszámot és ennek megfelelő hajsűrűséget elérni, illetve problémamentes és természetes eredményt produkálni.